Sleva na celý nákup 15%, zadej kód sezona (sleva se nevztahuje na produkty, které jsou již ve slevě). AVA a Nerta 5%, Koch Chemie 10%, ZviZZer 2%.

ZviZZer Thermo Pad Green 75mm - velmi jemný leštící kotouč

Kód: 2799
Novinka
Značka: ZviZZer
169 Kč / ks 140 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2024
Možnosti doručení

Kotouč z jemné pěny na finiš k dosažení vysokého lesku

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZviZZer Thermo Pad Green 75mm - velmi jemný leštící kotouč

Kotouče od značky Zvizzer patří ke špičce na našem trhu. Jsou ideální pro orbitální leštičky. Kvalita pěny je zárukou pro dlouhodobé použití. Mají vylepšenou strukturu otevřených buněk vynikají dlouhou životností  a vysokou teplotní odolností pro co nejlepší výsledek leštění. Unikátní pěna s vysokým podílem Poly-Iol drží stabilitu pěny i při vysokém záhřevu a tím i leštící funkci. Jsou tepelně odolnější až o 70 % oproti běžným leštícím kotoučům.

ZviZZer kotouče v nabídce v pěti hrubostí:

Thermo Pad a jeho přednosti:

  • dostupnost v 5 velikostech (35/55/90/125/150 mm)
  • tvrdostně stálý kotouč  (vydrží až 5x - 6x víc než běžné kotouče)
  • otevřená buňka pěny 
  • extrémní stabilita díky vysokému obsahu Poly-iol
  • průměr suchého zipu - 35, 55, 75, 125, 150 mm
  • průměr spodní strany - 55, 70, 90, 135, 160 mm
  • výška kotouče - 20 mm


Doporučujeme používat pasty ZviZZer:

ZviZZer PRE CUT - deep scrath remover - modrá velmi brusná pasta 250 ml
ZviZZer HEAVY CUT - scratch remover - červená brusná pasta 250 ml
ZviZZer MEDIUM CUT - one step - oranžová brusná pasta 250 ml
ZviZZer FINE CUT - hologram remover - žlutá jemná finální pasta 250 ml
ZviZZer ULTRAFINE CUT 250 ml - zelená jemná pasta s křemičitým sealantem
ZviZZer ONE Polish 250 ml - brusná a leštící pasta + keramická ochrana laku na 12 měsíců

Doplňkové parametry

Kategorie: Finišovací kotouče
Hmotnost: 0.1 kg
Průměr: 75mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: